Interkulturella möten

Så lyckas du i din interkulturella kommunikation!

Kostnadsfritt webbinarium. Max 12 deltagare.

Kulturella olikheter inspirerar och utvecklar oss. De kan även leda till missförstånd och konflikter.

Med kunder, samarbetspartners och kollegor från olika delar av världen blir de mångkulturella arbetsmiljöerna fler och fler. Ett exempel är virtuella team med medlemmar i olika länder.

Vad behöver en chef/projektledare tänka på för att förebygga kulturkrockar?
Vilka skillnader finns det mellan Sverige och andra länder när det gäller affärskommunikation; t.ex. i feedback, möten och beslutsfattande?
Vilka strategier och handfasta tips finns för att framgångsrikt hantera utmaningar och utnyttja potential?

Låt oss utforska ämnet tillsammans. Välkommen att dela med dig av dina erfarenheter, frågor och reflektioner!

 

Datum
Torsdagen den 31 augusti, klockan 08:30 - 09:15, registrera dig här
 

Vi tittar bland annat på aktuell forskning inom interkulturell kommunikation och hämtar inspiration ur det forskningsbaserade programmet ”Förtroendefullt samarbete” som syftar till att skapa hållbart och mer effektivt samarbete.

Vi vill skapa riktiga mötesplatser som ger dig chansen att delta aktivt. Därför sätter vi en gräns på 12 personer och ber dig att ha mikrofonen och kameran på. Efter att du registrerat dig får du ett mejl med en länk för att kunna logga in och delta.

Vilka behov och önskemål har just ni när det gäller att träna på interkulturell kommunikation? Vi möter er där ni är och anpassar en insats tillsammans med er!  
Läs mer....

Så tycker våra kunder

“The course “Cooperation Challenges in the relationship with Eastern Europe” was a very interesting eye-opener on the ways to best collaborate with colleagues with a different culture. The training was very interactive, dynamic and lead by skilled and motivated trainer. The methods used were varied and helped getting both an intellectual perception as well as a “feeling” on the cultural differences.

Philippe Rolland,
Senior Solution Architect – Engagement Practice Management System
Ericsson AB, RECA


Under workshop med vårt utländska dotterbolag, lyckades Inna Saxe på ett imponerande sätt balansera diskussionerna kring svenska och internationella kulturskillnader i affärslivet. Att lyfta fram och kalibrera förväntningar på varandra och jämtemot internationella systerbolag, hjälper oss att samarbeta mer effektivt."  

Henrik Perbeck
Managing Director
Dometic Emerging Europe

 

Inna Saxe har verkat som projektledare och organisationskonsult i ett tiotal länder. Hon har lång erfarenhet av arbete med kommunikation i olika former på alla nivåer i organisationer och företag. Inna handleder programmet ”Förtroendefullt samarbete” som syftar till att bättre kunna hantera ickefungerande relationer och skapa hållbart och mer effektivt samarbete.