UGL utbildning - så här tycker våra deltagare

UGL utbildningen var ungefär som att få se en film av sig själv spelas upp på en tv, trycka på paus för att sedan analysera det som pågår. Väldigt intressant och givande kurs! Jättebra kursledare och proffsig miljö. Kan starkt rekommendera andra till att gå UGL då den har hjälpt mig oerhört mycket i min projektledarroll.

Simon Hedberg, projektledare,  ADME AB

 


Jag hade hört talas om UGL från flera håll och var nyfiken på denna annorlunda utbildning. Efter att ha drivit företag och varit företagsledare länge samt var precis nyskild, så kände jag att jag behövde något nytt och ville investera i mig själv, vilket för mig visade sig helt rätt. UGL gav mig massor och jag har fortfarande kvar dessa bilder som jag tog. "Jag"-budskapet använder jag nu utan ens att tänka. Denna UGL var och förblir kunskap jag ej velat vara utan idag.

Mariana "mirre" Dehlin, vd /ägare, Mirres frisörer hudterapeaut

 


Jag har fått syn på beteenden hos mig själv och vad dessa beteenden sänder ut för signaler. Jag har fått en synnerligen ökad kunskap om gruppen kontra mig, och hur jag påverkar en grupp och hur gruppen påverkar mig. Jag har också fått syn på mina ledaregenskaper och vet hur jag ska arbeta framåt för att utveckla dessa egenskaper.

Magnus

 


Det upplevelsebaserade upplägget med innehåll och process, tillsammans med gruppens individer och handledarnas expertis, fick mig att se nya saker. UGL-kursen har pushat mig i den riktning jag vill fortsätta mot med större inre trygghet. Sammanfattat skulle man kunna beskriva UGL som  en utmanande och motiverande kurs som konkretiserar gruppdynamik och mitt agerande i grupp som deltagare och ledare.

Mattias Klingberg, Design Engineer/PLM & CAD Specialist, SWEP International AB

     Citat från deltagare

  • ”Vill man ha personlig utveckling på riktigt är kursen fantastiskt bra”
  • Alla behöver nog gå UGL egentligen”
  • ”Oslagbart när det gäller personlig utveckling och av ledarskapet”
  • ”Kommit till fantastiska insikter, både om mig själv och om hur grupper fungerar och reagerar”
  • ”Otroligt värdefullt att stärka sin ledarskapsroll och insikter i sig själv som ledare och medlem i en grupp”

Läs mer om UGL

och se våra kommande tillfällen